Vakantieverblijf Oostende


Kwaliteitsvol en modern appartement op de eerste verdieping in hartje Oostende. Oostende wordt vaak in één adem genoemd met de Belgische Kust en dat doet deze bijzondere stad eigenlijk tekort. Daar waar de vele badplaatsen aan de Kust het moeten hebben strand en boulevards is Oostende de enige bestemming met zowel een bruisend stadsleven als het goede van de Noordzee. En dat maakt van Oostende een unieke stadsbestemming!

Wij verhuren een modern appartement voorzien van alle comfort gelegen in de Cirkelstraat in Oostende.

Het is een heel rustige straat vlak die uitloopt naar de Visserskaai met aan de andere kant het Mijnplein. Het ligt op 50 meter van het klein strand in een zeer kindvriendelijke en rustige buurt. Het centrum van Oostende (het Wapenplein) bevindt zich op 100 meter, omringd door de belangrijkste winkelstraten.

Het appartement heeft 2 slaapkamers, elk met een 2-persoonsbed, en een zitbank die kan omgevormd worden tot een slaapbed (met lattenbodem en echte matras). Het appartement is hierdoor geschikt voor 6 personen. Een kinderbedje is aanwezig op 1 van de slaapkamers. Verder is er digitale TV, draadloos internet, een badkamer met bad, en een apart WC, dan een mooie keuken en berging. Het ligt op de eerste verdieping en is met een lift bereikbaar. Er is een balkon zowel vooraan als achteraan.

Binnen een straal van 100 meter heeft u alle noodzakelijke winkels zoals een bakker, slager, viswinkel, kruidenierswinkel, warenhuis, krantenwinkel, Op wandelafstand vind u een fietsverhuur, het centraal station, het casino, verschillende restaurants/cafés/bistro’s voor iedereen wat wils. De tram of een gezonde wandeling brengt je in geen tijd van het appartement naar het zwembad, de tennis, het golfterrein, de bioscoop, de renbaan en het mediacenter. De koningin der badsteden, is een ideale toeristische trekpleister aan de kust, met voldoende activiteiten niet alleen in de zomer, maar ook in de lente als in de herfst. In de winter is de kerstperiode zeker een aanrader.

Contactpersoon: Isa Martens
E-mail: info@maripa.be
Telefoon: 0473/588.987

Meer info op http://www.maripa.be

Locatie

Gastenboek

  • Er zijn nog geen reacties over het vakantieverblijf Maripa Korrebries 2 ontvangen.

Teken het gastenboek van vakantieverblijf Maripa Korrebries 2