Vakantieverblijf Wenduine


Vakantieverblijf op enkele passen van het strand. Het ruime duplexappartement maakt deel uit van een villa-appartement en is rustig gelegen op een privé terrein achter de duinen tussen Blankenberge en Wenduine. De mooie, pas gerenoveerde vakantiestek biedt u o.a. 3 slaapkamers, ruime lichtrijke living met ramen aan 3 zijden (zuid, west, noord), ingerichte keuken en twee badkamers, 2 aparte toiletten, berging, parking voor de deur en een terras. Roken is enkel toegelaten op het terras. Er is een brochure aanwezig met allerlei nuttige informatie zoals winkels, gastronomie, enz.

U wordt door ons ontvangen aan de ingang en krijgt een korte rondleiding en de sleutels. Meer info op: http://www.duinenlac.be Contacteer ons voor de prijzen en beschikbaarhei

Veel vakantieverblijven doen de straffe uitspraak dat ze vlak naast het strand liggen, maar bij ons is het onbetwistbaar. Sinds 2014 is er namelijk een voetgangersbrug aan onze voordeur die je over de duinen tot aan het bewaakte strand brengt, ideaal en zeer veilig voor kinderen! Privé parking voor de deur, omheind domein, eigen speelplein, tramhalte voor de deur, de jachthaven van Blankenberge naast ons, winkels en restaurants op wandelafstand, de Uitkerkse polders in de achtertuin, De Haan en Wenduine op fietsafstand. Een vakantie zonder zorgen en file-stress!

Contact: Isabel Louwage
E-mail: info@duinenlac.be
Telefoon: 0475 82 69 39

Meer info op http://www.duinenlac.be

Locatie

Gastenboek

  • Er zijn nog geen reacties over het vakantieverblijf Duinenlac ontvangen.

Teken het gastenboek van vakantieverblijf Duinenlac