Vakantieverblijf Frankrijk


Le Petit Mas d'Ile chambres d'hotes camping appartement. Le Petit Mas d'Ile is een mooie oude herenboerderij uit de 18e eeuw gelegen in de Charente-Limousine binnen de driehoek Poitiers-Limoges-Angoulême, op zo'n 925 km afstand van Utrecht.

Onze nieuwste aanwinst. Een prachtige gîte, gebouwd in een deel van 1 van de schuren waar vroeger de dienstbode, la bonne, woonde.

Deze gîte van zo'n 80 m2 is ruim van opzet. De voordeur en de, tegenoverliggende, deur naar het halletje, delen de ruimte in twee delen. Bij binnenkomst rechts de grote L-vormige keuken met 4 pits gasstel en afzuigkap, koffiezetapparaat en natuurlijk een koel-vries combinatie. In het verlengde de eettafel met 6 stoelen.

Aan de andere kant een ruim opgezet zitgedeelte met een tweezits bank, 3 fauteuils en een "grote oren stoel" en uiteraard een salontafel.

Op de 1e etage bevinden zich een separaat toilet, de ruime badkamer en twee slaapkamers. De grootste slaapkamer heeft een tweepersoons bed en een stapelbed. De bedden worden middels kasten van elkaar gescheiden. Tevens nog een 2e slaapkamer met 2 éénpersoons bedden.

In de tuin, voor de deur, wordt nog een privé vlonderterras aangelegd. Dit zal klaar zijn voor het seizoen 2013. U heeft al wel de beschikking over een complete tuinset.

Meer info op http://www.lepetitmasdile.com

Locatie

Gastenboek

  • Er zijn nog geen reacties over het vakantieverblijf De la Bonne ontvangen.