Vakantieverblijf Frankrijk


Comfortabele villa in Zuid-Frankrijk. 12 km van Perpignan. Te huur; Saint-Féliu in de Languedoc Roussillon: Comfortabele villa, max. 10 personen. Grote tuin, terrassen met bbq, Ontspanning en vooral een het privé-zwembad van 5 x 10 meter met douche: waterplezier gegarandeerd!

Deze comfortabele villa is te huur van mei tot september. Zij bevindt zich in een residentiële wijk aan de rand van het Zuid-Frans dorpje Saint-Féliu op 12 km van Perpignan, in de Roussillon, niet verder dan 30 minuten verwijderd van de prachtige zandstranden van de Middellandse Zee en aan de voet van de machtige Pyreneeën-toppen. De streek geniet van een MICROKLIMAAT en het is er in de lente- en zomermaanden uitgesproken warm en droog.

U leeft hier buiten, in de nog gezonde open lucht.
Ruimte en rust vindt u volop in het uitgestrekt domein tussen uitbundig bloeiende oleanders en bougainvilleas op één van de 3 terrassen voorzien van het nodige tuinmeubilair.
Het gezellig intieme binnenterras is overigens volledig ingesloten en uitgerust met een ruime gemetste barbecue. De ideale manier om er de zwoele zomeravonden door te brengen!
Ontspanning en vooral een verfrissende duik neemt u natuurlijk in het privé-zwembad van 5 x 10 meter met douche: waterplezier gegarandeerd!
Het zwembad is overigens voorzien van een elektronisch alarmsysteem om uw veiligheid te garanderen, zoals de Franse wet het voorschrijft. Wekelijks wordt in het onderhoud voorzien.

Meer info op http://www.familiedecleer.be

Locatie

Gastenboek

  • Er zijn nog geen reacties over het vakantieverblijf Saint-Féliu ontvangen.