Vakantieverblijf Frankrijk


Vakantiewoning in Salazac (Gard). Mas en pierre de caractère, gerestaureerd wijnboerderijtje, met zwembad. Gelegen in de driehoek Gard, Ardeche, Provence. Vele autentieke middeleeuwse dorpjes, 30 km van Avignon. Slaapgelegenheid voor 10 personen, met zwembad. 3slk, 2badk, 2wc's, 5 terrassen.Rustig gelegen.

Onze Mas in het Zuid-Franse Cabaresse, een gehucht van Salazac, is gelegen op een hoogte van 250 meter en is een deel van een vroegere wijnboerderij, in het Frans ‘Un Mas’. De Mas behoorde toe aan de Chartreuse de Valbonne, een abdijencomplex op drie kilometer afstand gelegen.

Het gebouw van enkele honderden jaren oud, is opgetrokken in karakteristieke Franse kalksteen… ‘Maison en Pierres de Caractère’. Gedurende vier jaar hebben we, met veel zorg voor het authentieke, ons huis gerestaureerd.

Het is gelegen in een heuvelachtig, rustig gebied met wijnvelden, bossen en vergezichten, en ademt een sfeer uit van rust en sereniteit… en tegelijk is de Mas gelegen in een prachtige streek met vele toeristische uitvalsmogelijkheden. Kijk hiervoor bij de uitstappen in het menu.

De Mas is gelegen in de driehoek Gard, Ardèche, Provence op ongeveer 30 km van Avignon. Zij beschikt over een zwembad, 6 terrassen, 3 slaapkamers (8 slaapplaatsen), 2 badkamers, 2 toiletten, ingerichte keuken en een grote living met TV Vlaanderen.

Door de bijzondere ligging beschikt het huis over zeer zonrijke en tegelijk windluwe en mistralvrije terrassen, terwijl de dikke stenen muren zorgen voor een weldoende koelte in de hete zomerse Provencezon. Er is zwembadverwarming van mei tot oktober.

Meer info op http://www.zuiderzon.be

Locatie

Gastenboek

  • Er zijn nog geen reacties over het vakantieverblijf Zuiderzon ontvangen.