Vakantieverblijf Frankrijk


Moderne villa tot 12 pers. in de Provence. Opsplitsbare villa met alle comfort. Luxueuze inrichting, Verwarmd privezwembad, airco,vlaamse tv zenders,gas-BBQ enz....

"la maison FRELAN" is een ‘Villa d’architecte’ van 2003 in moderne stijl en bevindt zich op een terrein van 2700 m².
Gelegen in een doodlopend straatje op een helling aan de rand van de dorpskern biedt deze je complete rust met prachtige vergezichten en de mooiste zonsondergangen.

De tuin, rond het huis en het centrale zwembad, is aangelegd in terrasvorm. Vanuit het zwembad (7m op 3,5m) kan men genieten van panoramische zichten.
De tuin omvat naast een jeu de boules baan, perken met witte oleanders, witte rozen, en olijfbomen. Deze zorgen voor knusse terrassen en afgeschermde gezellige hoekjes om te zonnen of te verpozen.

"la maison FRELAN" biedt slaapgelegenheid aan maximum12 personen, heeft een smaakvolle inrichting, luxueus en echt compleet: al wat je thuis hebt vind je er ook en nog veel meer: flatscreen tv, Amerikaanse koelkast, design meubelen enz.
(een uitgebreide lijst kan verkregen worden op aanvraag)

Het huis, met gemeenschappelijk zwembad, kan opgedeeld worden in 4 afzonderlijke eenheden, die elk over een eigen inkom beschikken. Deze 4 eenheden kunnen afzonderlijk of gecombineerd gehuurd worden. Er is een zeer ruime parkeergelegenheid op het domein zelf.

Meer info op http://www.lamaisonfrelan.be

Locatie

Gastenboek

  • Er zijn nog geen reacties over het vakantieverblijf la maison FRELAN ontvangen.