Vakantieverblijf Griekenland


Net buiten het levendige dorp Kamilari, gelegen aan de zuidkust van Kreta, vindt u onze gloednieuwe appartementen “Petaloudes”.
Onze gasten kunnen vrijblijvend gebruik maken van het privaat zwembad met kinderbad en van onze ruime parking.
Tussen de olijfbomen vindt men hier een ongekende rust met zicht op het dorp, de zee, het Idagebergte en de mooie, vruchtbare Messaravlakte.

Het typische Kretenzische dorp Kamilari is gelegen op 2,5 km van de badplaats Kalamaki. De prachtige kilometerslange stranden tusssen Kalamaki en Kommos zijn makkelijk en snel te voet of met de auto bereikbaar.
In Kamilari vindt men een superette / slager, tavernes, een pizzeria, enkele authenthieke kafenions, een internetcafé, … Omdat er geen massatoerisme is, kun je er nog lekker en spotgoedkoop eten en drinken.Een relaxerend verblijf in Kamilari kan afgewisseld worden met schitterende wandelingen in de omgeving, een bezoek aan de archeologische opgravingen zoals Faistos, Agia Triada en de beroemde grotten van Matala, een boottocht vanuit Agia Galini,… Er is voor elk wat wils!

Wij wensen u een relaxed en aangenaam verblijf in Petaloudes!

Locatie

Gastenboek

  • Willy Hensen

    Heel mooi en ruim appartement met zwembad. Mooie omgeving. Vriendelijke en lieve eigenaars die altijd voor je klaarstaan. Gewoonweg een super vakantie gehad en een geweldig verblijf. Ik ga gewoon terug.👍

    25-07-2017 05:49

Teken het gastenboek van vakantieverblijf Petaludes