Vakantieverblijf Italie


Het gastenverblijf in de Marken, Adriatische-Zeekust biedt met 60 m² ruim plaats aan 4 personen. Het appartement omvat 2 slaapkamers, een moderne badkamer en een woonkeuken van meer dan 30 m² met een gezellige zithoek.

Een voor deze streek - de Marken - typische boerderij die tot in de jaren ‘80 nog bewoond was, werd door ons met zoveel mogelijk duurzaam materiaal en vooral met veel liefde voor details compleet gerenoveerd.

Het gastenverblijf (links van de grote trap op de begane grond) biedt met ca. 80 m² ruim plaats aan 4 personen. Het appartement omvat 2 slaapkamers, een moderne badkamer en een woonkeuken van meer dan 30 m² met een gezellige zithoek. De vloer bestaat uit met de hand vervaardigde tegels, oude balken werden gesaneerd en elk vertrek heeft een eigen kleur. Het resultaat is een gezellige, huiselijke sfeer.

Het verblijf is uitgerust met een vaatwasmachine, een modern gasfornuis, een magnetron en satelliet-TV. WIFI is gratis. In het overgangs­seizoen wordt het appartement verwarmd. Servies, hand­doeken, beddengoed en bad­hand­doeken stellen wij ter beschikking.

De buitentrap gebruiken wij tijdens de zomer niet.

Meer info op http://www.casa-lavanda.it/

Locatie

Gastenboek

  • Er zijn nog geen reacties over het vakantieverblijf Casa Lavanda ontvangen.