Vakantieverblijf Nederland


Onze nieuwe vakantieboerderij in prachtig Midden-Limburg op slechts 10 km van de mooie stad Roermond is helemaal klaar voor de verhuur, de eerste gasten zijn al weer tevreden naar huis, maar voor u ligt hier de kans op een heerlijke week, weekend of midweek in het mooie Limburg.

Een prachtige vakantieboerderij in Limburgse stijl met een rieten dak. De boerderij is geheel vrijstaand en ligt aan de rand van het park Buitenhof de Leistert in Roggel op een kavel van 425 m2 en de tuin grenst aan een prachtig beschermd natuurgebied (dassenburcht) met daarachter een groot bos. Dus een prachtig uitzicht en heel veel privacy!

De woning is geschikt voor 6 personen.

Op de begane grond zijn de woonkamer, keuken, hal, toilet en inpandige berging gesitueerd. Vanuit de woonkamer komt u via de veranda in de tuin met luxe tuinmeubilair.

Op de bovenverdieping vindt u 3 slaapkamers en een luxe ruime badkamer met whirlpoolbad en Finse sauna.

Onze woning is uniek! Als enige verhuurder op het park hebben wij niet de standaardinrichting maar een sfeervolle Riviera Maison stijl en bent u voorzien van alle gemakken die uw vakantie zorgeloos en compleet maakt!

Meer info op http://www.holidayinlimburg.nl

Locatie

Gastenboek

  • Er zijn nog geen reacties over het vakantieverblijf Holiday in Limburg ontvangen.