Vakantieverblijf Nederland


Onze schitterende Vissersvilla's gelegen direct aan het water, zijn echt van alle comfort voorzien en bieden u de weldaad van een whirlpool, sauna en open haard, maar ook de vloerverwarming en een DVD set maken van uw verblijf een waar genot! Alle Vissersvilla's hebben de beschikking over een eigen aanlegsteiger.U kunt dus zo vanaf uw terras het IJsselmeer op varen.

Onze zeer luxe uitgevoerde rietgedekte vissersvilla's zijn gelegen aan de Zwanenbalg,Robbenzand en Javaruggen. Het interieur en meubilair sluit perfect aan op de luxe en hoge kwaliteit die kenmerkend is voor dit Resort. Per villa's zijn er verschillende interieur stijlen, varierend van modern tot klassiek!

Hier kunt u genieten van alle comfort die onze villa's bieden. Gelegen direct aan het water kunt u vanaf het teak-houten terras overdag lekker zonnen en een duik nemen vanaf de bijbehorende steiger (u kunt een boot aanmeren!, voor grote jachten hebben wij uiteraard ook een aantal botenboxen voor u!)
s'avonds kunt u onder het genot van een glaasje heerlijk wegzwijmelen bij de in marmer uitgevoerde open haard of heerlijk tot rust komen in het bubbelbad of sauna! (onbeperkt en inclusief!) Of een avond wandeling maken langs boulevard en strand!.

Onze villa's bieden comfortabel plaats aan 6 of 8 personen,zijn voorzien van eigen oprit. Heeft rondom een tuin (350-725m2) En beschikt over een inrichting en inventaris die voldoen aan de 5-sterren classificatie.Tevens beschikken onze villa's over gratis WiFi, u kunt laptop of tablet dus gerust meenemen!

Zowel VTwonen als het RTL TV programma van Kavel tot Kasteel waren zeer onder de indruk van de afwerking en kwaliteit van onze villa's. Hier zijn we dan ook zeer trots op!

Meer info op http://www.ijsselmeervilla.nl

Locatie

Gastenboek

  • Er zijn nog geen reacties over het vakantieverblijf Vissersvilla IJselmeer ontvangen.