Vakantieverblijf Spanje


Met veel zorg en passie hebben wij deze vakantievilla voor 8 personen met verwarmd prive zwembad in het zonnige Zuid-Spanje voor u gerealiseerd. Deze luxe vakantiewoning is binnen van alle gemakken voorzien, en met buiten een ruim zonneterras en groot zwembad klaar voor een verfrissende plons.

ENCANTO… Het Spaans voor bekoring, aantrekkelijk en charme. Dit is de beste bewoording voor deze privé vakantiewoning in Limaria, Costa Almeria.
Met veel zorg en passie hebben wij deze vakantievilla met verwarmd privé zwembad in het zonnige Zuid-Spanje voor u gerealiseerd.

Overladen met een rijke geschiedenis en cultuur, vele bezienswaardigheden en de nodige ontspanning biedt Andalusië voor ieder wat wils. Bekende badplaatsen met brede stranden, vissersdorpen en gezellige restaurants, beroemde steden als Granada, Almeria en Murcia liggen binnen bereik.
Huur Villa Encanto en geniet van uw vakantiedroom. Deze luxe vakantiewoning is binnen van alle gemakken voorzien, en met buiten een ruim zonneterras en groot zwembad klaar voor een verfrissende plons. Genieten van smakelijke maaltijden in de warme avondlucht, terwijl zachte Spaanse muziek over het terras klinkt...

Meer info op http://www.villa-encanto.com/

Locatie

Gastenboek

  • Er zijn nog geen reacties over het vakantieverblijf Villa Encanto ontvangen.