Vakantieverblijf Oostende


Geniet jij ook van een bruisende stad zoals Oostende, maar verblijf jij tegelijkertijd toch wel graag in een rustige buurt? Dan zit je ideaal in de studio van ctaanzee op slechts 50m van het strand! De studio is 45m², voor maximum 3 personen.

Residentie Château Les Dunes bevindt zich in de Raversijdestraat 22 in Mariakerke/Oostende, een halfuurtje wandelen naar de authentieke stad Oostende (richting Knokke). Wil je Middelkerke bezoeken dan wandel je 5 km richting De Panne en passeer je Ravelingen, De Kinkhoorn en Raversijde. Neem je liever de tram, dat kan! Op 200m bevindt zich de tramhalte Mariakerke – Bad (5e halte vanaf het trein-tramstation Oostende = 1 zone). Gebruik gerust onze tramkaart De Lijn.

Richting binnenland is het ook leuk fietsen of wandelen naar Stene, de Nieuwpoortsesteenweg, de Torhoutsesteenweg… Beneden in de kelder zijn er alvast twee fietsen ter beschikking om erop uit te trekken. Dichtbij is er mogelijkheid tot fietsen huren op de dijk (Mariakerke-strandplein).

Wil je naar de voetbal, een filmpje meepikken, paardenkoers of golf? KV Oostende (Jupiler ProLeague), Kinepolis en de Wellington renbaan/golf zijn op wandelafstand. Joggen of zonnen op het strand? Even de Albertushelling op (50m) en je bent er!

In Mariakerke/Oostende valt altijd wel iets te beleven: (avond) markt, braderie, marathon, zandsculpturen, springkastelen, wandelingen met gids, festivals, vuurwerk, (straat)theater, foto-expo’s, rommelmarkt… Keuze te over dus.

En dan hebben we het nog niet gehad over het aanbod van de stad Oostende : Casino Kursaal Oostende, Stadsmuseum, Venetiaanse & Koninklijke gaanderijen, Mu.Zee, Q-Beachhouse, Domein Raversyde-Atlantikwall, Oostende Koerse, Shopping & Mode, Filmfestival Oostende, Leopoldpark, Maria Hendrikapark, (digitale) wandelingen, Fort van Napoleon, Ensorhuis, Japanse tuin (Koningspark), Zeilschip De Mercator, Museumschip Amandine, Noordzeeaquarium, Explorado, rondvaarten op zee, m.a.w. teveel om op te noemen…

Is dit nog niet voldoende? Cadzand, Brugge, Ieper, de Westhoek, Flanders Field, Passchendale: allemaal in een straal van 50km.

Meer info op http://www.ctaanzee.be/

Locatie

Gastenboek

  • Er zijn nog geen reacties over het vakantieverblijf ctaanzee ontvangen.